Med mye på tapetet i mai benyttet vi første fridagen i måneden (1. mai) til en dugnad for å gjøre det penere i landsbyen. Etter at snøen hadde forsvunnet var det på tiden å rydde gammelt løv, plukke opp rot og beskjære busker i Løveparken. Det blåste den dagen så det var en utfordring å samle bladene, men vi lyktes og var veldig fornøyd med resultatet. Dagen ble avsluttet ved grillhytta hvor vi koste oss med velfortjente pølser og brus.

Grilling etter 1.mai dugnad

Himmelfartsdagen (9.mai) har vi de siste årene ofte gått på en tur, men i år var det meldt såpass dårlig vær at vi måtte finne på et alternativ. Det ble en tur til Trondheim hvor vi var på kino og etterpå spiste på Egon. Akkurat den riktige aktivitet for en hustrig dag. 

Onsdag 15. mai avholdt vi årsmøtet og spiste vi sammen med lokalstyret vårt (Styrets årsmelding for 2023 blir publisert snarest).

Den 17.mai startet som vanlig med flaggheising og nasjonalsangen. Etter det var det tid for en festlig frokost før vi reiste ned til bokverkstedet i Hommelvik for å se på toget. Tradisjonen tro ble det på tilbakeveien en stopp i Sneisen for å kunne gå i tog der. 

Med så mye som skulle skje i mai bestemte vi å ha en liten Pinsefeiring i år. Planen var å gå ned til tjernet på Pinseaften tenne et røykebål der og se sammen på muligheter å lage en tilrettelagt badeplass. Dessverre var ikke været på vår side. Igjen. Alternativet ble et minibål i en bålpanne for salen. Pinsebål

Så begynte været å bli finere og når gjestene kom til pårørendemøte den 25. mai var det helt fantastisk vær. Frank holdt et flott innlegg om det antroposofiske menneskebilde og etterpå avholdt de pårørende sitt møtet. Heldigvis var programmet ikke tettpakket så det var nok tid til sosialt samvær utendørs. Det ble også en liten omvisning for noen gjester som ikke hadde sett det nye fjøset ennå. Det ble en veldig fin dag og et vellykket møte. pårørendemøte

 

Så begynte det å nærme seg slutten av månedet og vi heiv oss på forberedningene til representantskapsmøte som vi var vertskap for. Mer om det i en egen artikkel.