solen titter over fjellet

 

Etter en stormfull feiring i fjor var været snillere med oss i år på den hellige trekongersdag. Solen tittet så vidt over fjellet når vi ønsket gjestene fra Vallersund Gård og Camphill Rotvoll velkommen. 

 

koselig stemning i grillhytta

 

Dagen begynte med en velkomst ved grillhytta. Her ble det servert varm gløgg og julekjeks, det var tross alt 6 kuldegrader så det var godt å få noe varmt i seg. Vi kunne ønske hverandre et godt nyttår, høre hvordan julefeiringen hadde vært og treffe gamle venner. Noen satt seg i grillhytta for å snakke sammen, andre sto ute og slo av en prat rundt bålpannen. Akebakken ble prøvd og det ble mye latter og moro. Noen gikk et par runder på ski eller en tur ut i skogen. Alt i alt ble det en koselig og avslappet start av feiringen.

 

aking

 

Etter at alle hadde utvekslet nyheter og kost seg en god stund ble det tid for årets første møte. Et fellesmøte hvor vi ser tilbake på det gamle året og hver landsby forteller om høydepunktene og hva som var ellers viktig i 2023. Selvfølgelig kikket vi også fremover og kom med ideer for fellesarrangement i 2024. Vi ble enig om en noen fellesfeiringer. Noen tradisjonelle som Mikaelsmess og Karneval og noen utradisjonelle. Rotvoll har blitt sertifisert som Miljøfyrtårn og har lyst å feire det med oss. Vallersund inviterer til en sommerfest. Fint å ha noe å se frem til.

 

ideer for 2024

 

Julen er selvfølgelig ikke forbi før juletreet har blitt ryddet bort. Vallersund Gård fremførte et flott kulturelt innslag hvor de tre hellige konger og tre engler kom for å hente juletreet. 

 

de tre hellige konger

 

Etter at treet var hentet var det tid å spise middag før gjestene reiste hjem.

Vi ser tilbake på en vellykket fest og ser fram til vår neste fellesfeiring. Da blir det Karneval på Camphill Rotvoll!